Zdrowie i uroda

lysienie-plackowate_wiem_o_zdrowiu

Forum -> jak dbać o urodę w ciąży

Tytuł:jak dbać o urodę w ciąży
Autor:Iga
13.9.2011, 16:56
Czy mogę korzystać z jakiś zabiegów kosmetycznych podczas ciąży, chodzi mi o oczyszczanie twarzy peelingi. A co z włosami mogę je farbować?

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest większe, słoń czy księżyc

lysienie-plackowate_ciekawostki

Ciekawostki

Depilacja

Depilacja jest zabiegiem usuwania nadmiernego owłosienia z różnych części ciała, np. pach, nóg, twarzy, okolic bikini, pleców lub klatki piersiowej. Może być ona trwała lub czasowa, w zależności od użytej metody depilacji.

Czy wiesz, że...

Krótkie włosy

Wybór odpowiedniego dla siebie ścięcia jest po części sztuką, po części techniką. Pierwszy krok w znalezieniu właściwego uczesania sprowadza się do określenia struktury twarzy. Wbrew pozorom linie twarzy i głowy w największej mierze decydują o tym, jak w danym uczesaniu będziesz wyglądać.

Polecamy

Płaski brzuch
W żadnym wypadku nie powinniśmy się głodzić, po to uzyskać tą wymarzona sylwetkę. Zaznaczmy, że nagłe schudnięcie może wiązać się z wieloma złymi konsekwencjami głównie zdrowotnymi. Zawsze należy myśleć o swoim zdrowiu, a dopiero o wyglądzie.

Archiwum

Polpharma znana z leku przeciwbólowego i przeciwgorączkowego jakim jest Pyralgina na rynku jest obecna już od 75 lat. Firma cieszy się dużym zaufaniem zarówno w gronie lekarzy jak i pacjentów. Oprócz leków wytwarza on również substancje farmakologiczne i leki parenteralne. Specjalnością firmy są leki neurologiczne i kardiologiczne. Obecnie planuje ona wejście na rynek biotechnologiczny.